El primer taller es farà el dia 15 de novembre de 14.30 a 16.30 del migdia i serà sobre accions de promoció comercial per a la temporada nadalenca. Es parlarà sobre diferents modalitats de promoció, com les campanyes de màrqueting, la publicitat o les accions de comunicació, presentant casos reals que puguin servir com a exemple per als comerços participants. El taller anirà a càrrec de Neus Artigas, de l’empresa CatPress.

El segon taller porta per títol “Vull vendre per internet però, per on començo?” i tindrà lloc el dia 22 de novembre de 9 del matí a 12 del migdia. L’objectiu del taller és oferir als comerciants els conceptes bàsics que cal tenir per poder disposar d’una botiga on line d’èxit, especialment des del punt de vista estratègic i de màrqueting. La proposta s’adreça tant a comerciants que no tinguin botiga on line i vulguin obrir-la com a aquells que ja en tinguin i vulguin optimitzar-la i millorar els seus resultats. Aquest taller serà impartit pel consultor Josep Alberti.

L’últim taller se centrarà en el projecte Manresa 2022 i en com el comerç pot aprofitar aquesta oportunitat turística per a la ciutat. Aquest taller s’impartirà els dies 23 i 24 de novembre, de 14.30 a 16.30 del migdia. S’oferirà als comerciants informació bàsica per al coneixement dels recursos i els projectes turístics de la ciutat, especialment tots aquells vinculats al projecte Manresa 2022 i al Camí Ignasià, i es donaran idees per aprofitar els atractius i productes turístics de la ciutat des del punt de vista del comerç urbà.

Tots tres tallers són gratuïts i oberts a tothom, i poden fer-se de manera separada. Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Cambra, al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org (Josep M. Monge).

tallers_comerc-manresacomerc_cambra